TÜBİTAK Başarı Öyküsü
Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Halil ÇOLAK tarafından yürütülen, Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilmi Uysal, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Özlenen Özkan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Övünç Polat ve Yrd. Doç. Dr. Refik Sever’in araştırmacı olarak, lisansüstü öğrencileri Çağdaş Topçu, Merve Bedeloğlu ve lisans öğrencisi Ela Naz Döğer’in de bursiyer olarak  destek verdiği, ‘Yüz ve kol transplantasyonlarında ve travma hastalarında fonksiyonel hareketlerin elektriksel uyarılar ile geliştirilmesi’ isimli TÜBİTAK ARDEB 1001 projesi tamamlanarak, TÜBİTAK Bülten Ağustos 2016 sayısında başarı öyküsü olarak yer almıştır.
Projenin başarı öyküsüne ve proje detaylarına aşağıdaki linkten ve ekli dosyalardan ulaşabilirsiniz.

Our Links

Misyon

Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünün Misyonu, Elektrik-elektronik mühendisliğinin her alanında çağdaş mühendislik bilgileri ile donatılmış, kendisini sürekli yenileyen, yaşam boyu öğrenmeyi hedef edinmiş, analiz ve sentez yapabilen, yaratıcı, girişimci, sorgulayıcı, etik değerleri özümsemiş, takım çalışmasına yatkın, ülkenin gereksinimlerine cevap verebilecek, uluslararası düzeyde bilgi birikimine ve deneyimine sahip, mühendisler yetiştiren ve bilimsel araştırma, teknoloji geliştirme çalışmalarına öncülük eden bir mühendislik bölümü olmak.

Vizyon

Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünün Vizyonu, nitelikli akademisyenleri ile bilgi temelli teknoloji üretimini hedefleyen çağdaş eğitim, Dünya ile rekabet edebilen bir Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü haline gelmektir.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü 07058 / ANTALYA