Öğrencilerimiz Turksat Ulusal Model Uydu Yarışmasında 1. Oldu!

TURKSAT tarafından 07-09 Eylül 2017 tarihleri arasında Ankara Göbaşı’nda düzenlenen 2. Ulusal Model Uydu Yarışmasında, Danışmanlığını Doç. Dr. Selçuk HELHEL’in  yaptığı  Üniversitemiz Elektrik  Elektronik Mühendisliği Öğrencileri  Attila Turgut Özyazgan ( Takım Lideri), Şener Delibaş, Tahirhan Yıldızoğlu, Zeynel Deniz Hasırcı ve Ali Türkay Avcı’nın oluşturduğu ULUKUN isimli takım  92.99 Puanla Türkiye 1. Olmuştur. Kendilerini Tebrik Ediyoruz.

Linklerimiz

Misyon

Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünün Misyonu, Elektrik-elektronik mühendisliğinin her alanında çağdaş mühendislik bilgileri ile donatılmış, kendisini sürekli yenileyen, yaşam boyu öğrenmeyi hedef edinmiş, analiz ve sentez yapabilen, yaratıcı, girişimci, sorgulayıcı, etik değerleri özümsemiş, takım çalışmasına yatkın, ülkenin gereksinimlerine cevap verebilecek, uluslararası düzeyde bilgi birikimine ve deneyimine sahip, mühendisler yetiştiren ve bilimsel araştırma, teknoloji geliştirme çalışmalarına öncülük eden bir mühendislik bölümü olmak.

Vizyon

Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünün Vizyonu, nitelikli akademisyenleri ile bilgi temelli teknoloji üretimini hedefleyen çağdaş eğitim, Dünya ile rekabet edebilen bir Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü haline gelmektir.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü 07058 / ANTALYA